Van stress naar rust

15,00

Ontdek hoe je ten volle kunt leven… in plaats van overleven. Leer hoe je vanuit een rustige, kalme basis kunt leven… ondanks de veeleisende omstandigheden van alledag. Pauline Skeates is psychotherapeut en de innovator van Insight Focused neurotherapy. Sandy Fabrin houdt zich als therapeut met name bezig met toepassen van creatieve middelen in therapie, waarbij ze de principes uit Insight Focused neuroTherapy gebruikt.

Categorie:

Beschrijving

Ontdek hoe je ten volle kunt leven… in plaats van overleven. Leer hoe je vanuit een rustige, kalme basis kunt leven… ondanks de veeleisende omstandigheden van alledag.

Pauline Skeates is psychotherapeut en de innovator van Insight Focused neuroTherapy, stichter van Insight International en directeur van het Auckland therapy centre, Insight Counselling Services in Nieuw-Zeeland. Haar jarenlange ervaring en haar bruisende, informatieve trainingsmethodes maken haar tot een gerespecteerd spreker in Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, de Faroer Eilanden en Nieuw-Zeeland.

Sandy Fabrin werkt bij Insight Counselling Services. Zij houdt zich met name bezig met het toepassen van creatieve middelen in therapie, waarbij ze de principes uit Insight Focused neuroTherapy gebruikt. Daarnaast is Sandy de coördinator van Insight International in het gebied van de zuidelijke Stille Oceaan.

Titel

Over Insight International

Wij zijn een groeiende internationale en interdenominale organisatie, bestaande uit een groep mensen die met inzet en toewijding een gezonde manier van christen-zijn en liefdevolle gemeenschap wil naleven.

Contactgegevens