Leven vanuit bewustzijn – ebook

10,00

Leer meer bewust te leven… te leven vanuit wie je werkelijk bent en je unieke kwaliteiten. Signaleer en reken af met onopgeloste issues. Ontwikkel vaardigheden om je relaties te verbeteren, je stress te doen afnemen en het leven in zijn volheid te ervaren. Pauline Skeates is psychotherapeut en de innovator van Insight Focused neurotherapy. Sandy Fabrin houdt zich als therapeut met name bezig met toepassen van creatieve middelen in therapie, waarbij ze de principes uit Insight Focused neuroTherapy gebruikt.

Categorie:

Beschrijving

Leer meer bewust te leven… te leven vanuit wie je werkelijk bent en je unieke kwaliteiten. Signaleer en reken af met onopgeloste issues. Ontwikkel vaardigheden om je relaties te verbeteren, je stress te doen afnemen en het leven in zijn volheid te ervaren.

Pauline Skeates is psychotherapeut en de innovator van Insight Focused neurotherapy, stichter van Insight International en directeur van het Auckland therapy centre, Insight Counselling Services in Nieuw-Zeeland. Haar jarenlange ervaring en haar bruisende, informatieve trainingsmethodes maken haar tot een gerespecteerd en veel gevraagd spreekster in Oostenrijk, Groot Brittannië, België, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, de Faröer Eilanden en Nieuw-Zeeland.

Sandy Fabrin werkt als therapeut bij Insight Counselling Services. Zij houdt zich met name bezig met toepassen van creatieve middelen in therapie, waarbij ze de principes uit Insight Focused neuroTherapy gebruikt. Samen hebben ze verschillende boeken geschreven, zoals ‘Van stress naar rust: Een radicale benadering van stressreductie’.

Titel

Over Insight International

Wij zijn een groeiende internationale en interdenominale organisatie, bestaande uit een groep mensen die met inzet en toewijding een gezonde manier van christen-zijn en liefdevolle gemeenschap wil naleven.

Contactgegevens