IFnT Ontmoetingsdag en Oefendag

IFnT Ontmoetingsdag en Oefendag

Wil je oefenen wat je hebt geleerd over IFnT? Vind je het leuk om anderen weer te ontmoeten die ook met IFnT bezig zijn? Je bent welkom op de IFnT ontmoetingsdag en oefendag! Er zal ook wat onderwijs worden gegeven die je verder zal helpen in het toepassen van IFnT op jezelf en op anderen. Je kan de dag gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling, voor je werk en/of voor de IFnT opleiding.

Op deze oefendag zul je door middel van demonstraties de IFnT methode meer toegepast zien worden, zul je samen kunnen oefenen en de oefeningen kunnen bespreken. Dit helpt om de methode meer je eigen te maken en weer beter toe te leren passen.

Je kunt deelnemen aan de oefendag wanneer je één of meerdere IFnT modules hebt gevolgd. De dag zal worden geleidt door Esther Jansen. Wil je hierbij aanwezig zijn, geef je dan hier op. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je direct een bevestigingsmail. Twee weken voor de ontmoetingsdag krijg je de laatste informatie over locatie en programma.

18 maart 2023
9.30 uur – 17.00 uur
Spreker: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk

€ 100,- (inclusief lunch)

Korting?

  • Geven anderen zich door jou op voor IFnT basisdag of Module 1? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen krijgen 20% korting.
  • Mochten financiën een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de ontmoetingsdag, 10% korting ontvangen.

Aanmelden

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Deelname IFnT Ontmoetingsdag €100,00
Deelname IFnT Ontmoetingsdag (met korting) €90,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation