IFnT Module 1 - twee daagse training

IFnT Module 1 – twee daagse training

Op deze basismodule IFnT zal je onderwijs krijgen over de basisvaardigheden van IFnT en zal je leren hoe je deze kunt toepassen. De module is geschikt zowel voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Na deze module is het mogelijk om naar de Advanced module te komen of om de vier vervolg modules van IFnT te volgen om je meer te kunnen verdiepen in deze methode. Het is ook mogelijk om de opleiding te volgen om IFnT-therapeut te worden. Verdere informatie hierover vind je onder opleiding.

Met IFnT leer je te kijken naar je problemen met volle aandacht, op een vriendelijke manier, met liefde naar jezelf toe, zonder oordeel en met acceptatie. Veranderingen kunnen daardoor op een eenvoudige maar hele effectieve manier plaats vinden in je hersenen, wat direct invloed heeft op hoe je je voelt, denkt en gedraagt. Je krijgt nieuwe inzichten, ervaart minder stress en meer veerkracht. Traumatische gebeurtenissen verliezen hun grip op je. Overtuigingen die je altijd met je hebt meegedragen beginnen te transformeren. Je begint te ontdekken dat er niets mis is met je, maar dat het te maken heeft met wat er is gebeurd met je.

Deze module zal met name gaan over de wereld van bewustwording en waarom dit van belang is. Daarbij zal er veel aandacht worden besteed aan de methode Schone Taal en aan de Begeleidende zinnen die Pauline Skeates heeft ontwikkeld. Door deze te leren gebruiken wordt de basis van IFnT gelegd. Er zal tijdens deze dagen naast theorie ook veel praktijk zijn. Met deze ervaringsgerichtheid is het een stuk eenvoudiger om de basis van IFnT onder de knie te krijgen.

Door de methode heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Het toepassen van IFnT zal meer herstel in je eigen leven brengen en eventueel in de levens van mensen die je begeleidt.

Deze training zal worden gegeven door christelijke psychologe Esther Jansen. Haar duidelijke, vriendelijk en rustige manier van spreken maken dat je je op je gemak voelt. Haar heldere uitleg met inzichtgevende oefeningen geven je grip op hoe de materie toe te passen. Gefundeerd, fijngevoelig, to the point en ruimte gevend voor ieders eigen proces hierin. Juist die ruimte voor eigen ontdekkingen maken de trainingen zo waardevol. Het leren en doorleven van IFnT geeft je tools om het in je eigen setting toe te passen, op jezelf en op anderen.

Je kunt je hier aanmelden voor module 1 van IFnT. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je direct een bevestigingsmail. Twee weken voor de cursus krijg je nadere informatie over locatie en programma.

14 en 15 oktober 2022
9.30 uur – 16.30 uur
Sprekers: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk

€ 250,- (inclusief lunch)

Korting?

  • Geven anderen zich door jou op voor IFnT module 1? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen komen samen voor €450,-
  • Heb je al eerder de training gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiën een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de training, 10% korting ontvangen.

Aanmelden

Soort ticket Prijs Plaatsen
Deelname IFnT Module 1 €250,00
Deelname IFnT Module 1 echtparen (met korting) €450,00