IFnT Module 4 - twee daagse training

IFnT Module 4 – twee daagse training

Module 4 is het vervolg op de eerste Module 3. Je basis van IFnT zal verdiept worden en zal meer leren over hoe je de principes kunt toepassen. Door het volgen van de 5 modules kun je je bekwamen in IFnT. De 5 modules zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners en coaches. Hulpverleners en coaches kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFnT-counselor afronden. Verdere informatie vind je onder IFnT opleidingen.

Deze Module zal ingaan op wat verandering en groei mogelijk maakt. Je zult worden getraind in wat integratie mogelijk maakt, het thema “het kind van binnen” zal daarbij aan de orde komen. We kijken naar kern overtuigingen en hoe deze om te buigen, hoe je met metaforen en symbolen kunt werken. Verder besteden we aandacht aan hoe je tijdens gesprekken de ander kunt volgen en krijg je praktische tip over wat je kunt opschrijven tijdens gesprekken om het proces verder op gang te kunnen houden. Aandacht zal worden besteed aan hoe je in het “therapeutisch raamwerk” kan blijven: veilige interventies die verandering brengen. We zullen dieper ingaan op hoe onze hersenen werken en hoe werkelijke veranderingen teweeg gebracht kunnen worden, In dit alles staat de aanwezigheid van God centraal.

Met IFnT leer je te kijken naar je problemen met volle aandacht, op een vriendelijke manier, met liefde naar jezelf toe, zonder oordeel en met acceptatie. Veranderingen kunnen daardoor op een eenvoudige maar hele effectieve manier plaats vinden in je hersenen, wat direct invloed heeft op hoe je je voelt, denkt en gedraagt. Je krijgt nieuwe inzichten, ervaart minder stress en meer veerkracht. Traumatische gebeurtenissen verliezen hun grip op je. Overtuigingen die je altijd met je hebt meegedragen beginnen te transformeren. Je begint te ontdekken dat er niets mis is met je, maar dat het te maken heeft met wat er is gebeurd met je.

Door de methode heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten/coachees) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Het toepassen van IFnT zal meer herstel in je eigen leven brengen en eventueel in de levens van mensen die je begeleidt.

Je kunt je hier aanmelden voor module 4 van IFnT. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je direct een bevestigingsmail, bij betaling van de trainingskosten is je plek tijdens de training verzekerd. Twee weken voor de cursus krijg je nadere informatie over locatie en programma.

12 en 13 mei 2023
9.30 uur – 16.30 uur
Spreker: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk

€ 250,- (inclusief lunch)

Korting?

  • Echtparen komen samen voor € 450,-.
  • Heb je al eerder de training gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiën een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de training, 10% korting ontvangen.

Aanmelden

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Deelname IFnT Module 4 €250,00
Deelname IFnT Module 4 (met vroegboekkorting) €225,00
Deelname IFnT Module 4 (opgave tijdens Module 3) €200,00
Deelname IFnT Module 4 voor echtparen (met korting) €450,00

Registratiegegevens

Payment and Confirmation