IFnT Module 2 - twee daagse training

IFnT Module 2 – twee daagse training

Module 2 is het vervolg op de eerste Module. Je basis van IFnT zal verdiept worden en zal meer leren over hoe je de principes kunt toepassen. Door het volgen van de 5 modules kun je je bekwamen in IFnT. De 5 modules zijn geschikt voor zowel mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners en coaches. Hulpverleners en coaches kunnen met de 5 modules en verdere studie de opleiding tot IFnT-counselor afronden. Verdere informatie vind je onder IFnT opleidingen.

Deze Module zal dieper ingaan op de principes van IFnT. Kennis en toepassing van schone taal en de basis principes van awareness zullen verbreed worden. Het thema Emergent living versus Fixed point living zal verder aan bod komen. Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan het onderwerp: hoe zijn we geworden zoals we zijn? Hierin zullen verschillende psychologische theorieën aan bod komen. Er zal tijdens deze dagen naast theorie ook veel praktijk zijn. Met deze ervaringsgerichtheid is het een stuk eenvoudiger om de IFnT meer onder de knie te krijgen.

Met IFnT leer je te kijken naar je problemen met volle aandacht, op een vriendelijke manier, met liefde naar jezelf toe, zonder oordeel en met acceptatie. Veranderingen kunnen daardoor op een eenvoudige maar hele effectieve manier plaats vinden in je hersenen, wat direct invloed heeft op hoe je je voelt, denkt en gedraagt. Je krijgt nieuwe inzichten, ervaart minder stress en meer veerkracht. Traumatische gebeurtenissen verliezen hun grip op je. Overtuigingen die je altijd met je hebt meegedragen beginnen te transformeren. Je begint te ontdekken dat er niets mis is met je, maar dat het te maken heeft met wat er is gebeurd met je.

Door de methode heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten/coachees) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Het toepassen van IFnT zal meer herstel in je eigen leven brengen en eventueel in de levens van mensen die je begeleidt.

Je kunt je hier aanmelden voor module 2 van IFnT. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je direct een bevestigingsmail. Twee weken voor de cursus krijg je nadere informatie over locatie en programma.

9 en 10 december 2022
9.30 uur – 16.30 uur
Sprekers: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk

€ 250,- (inclusief lunch)

Korting?

  • Echtparen komen samen voor € 450,-.
  • Heb je al eerder de training gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiën een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de training, 10% korting ontvangen.

Aanmelden

Soort ticket Prijs Plaatsen
Deelname IFnT Module 2 €250,00
Deelname IFnT Module 2 (opgave tijdens Module 1) €200,00
Deelname IFnT Module 2 voor echtparen (met korting) €450,00