IFnT Basisdag

IFnT Basisdag

Op deze basisdag van IFnT zal je onderwijs krijgen over de basisvaardigheden van IFnT en zal je leren hoe je deze kunt toepassen. De dag is geschikt zowel voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Na deze dag is het mogelijk om naar de Advanced module te komen of om de vijf modules van IFnT te volgen om je meer te kunnen verdiepen in deze methode. Het is ook mogelijk om de opleiding te volgen om IFT-therapeut te worden. Verdere informatie hierover vind je onder opleiding.

Deze basisdag zal met name gaan over de wereld van bewustwording en waarom dit van belang is. Daarbij zal er veel aandacht worden besteed aan de methode Schone Taal en aan de Begeleidende zinnen die Pauline Skeates heeft ontwikkeld. Door deze te leren gebruiken wordt de basis van IFnT gelegd. Er zal deze dag naast theorie ook veel praktijk zijn. Met deze ervaringsgerichtheid is het een stuk eenvoudiger om de basis van IFnT onder de knie te krijgen.

Door de methode heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Het toepassen van IFnT zal meer herstel in je eigen leven brengen en eventueel in de levens van mensen die je begeleidt.

Je kunt je hier aanmelden voor de basisdag IFnT. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je direct een bevestigingsmail. Twee weken voor de cursus krijg je nadere informatie over locatie en programma.

14 maart 2020
9.30 uur – 16.30 uur
Sprekers: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk

€ 125 (inclusief lunch)

Korting?

  • Geven anderen zich door jou op voor IFnT basisdag? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen krijgen 20% korting.
  • Heb je al eerder de cursus gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiën een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de cursus, 10% korting ontvangen.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.