IFnT Basisdag

IFnT Basisdag

Op deze basisdag van IFnT zal je uitleg krijgen over de basisvaardigheden van IFnT en zal je leren hoe je deze kunt toepassen. De dag is geschikt zowel voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, als voor hulpverleners. Na deze dag is het mogelijk om naar Module 2 te komen om je meer te kunnen verdiepen in deze methode. Het is ook mogelijk om de opleiding te volgen om IFnT-therapeut te worden. Verdere informatie hierover vind je onder opleiding.

Met IFnT leert men te kijken naar hun problemen met volle aandacht, op een vriendelijke manier, met liefde naar zichzelf toe, zonder oordeel en met acceptatie. Veranderingen kunnen daardoor op een eenvoudige maar hele effectieve manier plaats vinden in de hersenen, wat direct invloed heeft op hoe men zich voelt, denkt en gedraagt. Er ontstaan nieuwe inzichten, stress vermindert en veerkracht neemt toe. Nare en traumatische gebeurtenissen verliezen hun grip. Overtuigingen die men altijd heeft meegedragen beginnen te transformeren. Men begint te ontdekken dat er niets mis is met ze, maar dat het te maken heeft met wat hen is overkomen.

Deze basisdag zal met name gaan over de wereld van bewustwording en waarom dit van belang is. Daarbij zal er veel aandacht worden besteed aan de kracht van liefdevolle vriendelijkheid, de werking van ons brein en het belang van de polyvagaaltheorie om vertrouwde zelfbeschermingsreacties te doorbreken en vaardigheden te leren om kalmte en veiligheid te ervaren. Schone Taal  en de Helpende zinnen die Pauline Skeates heeft ontwikkeld zullen aan bod komen. Door hiermee te leren werken wordt de basis van IFnT gelegd. Er zal deze dag naast theorie ook veel praktijk zijn. Met deze ervaringsgerichtheid is het een stuk eenvoudiger om de basis van IFnT onder de knie te krijgen.

Esther Jansen is de trainer op deze basisdag. Haar duidelijke, vriendelijk en rustige manier van spreken maken dat je je op je gemak voelt. Haar heldere uitleg met inzichtgevende oefeningen geven je grip op hoe de materie toe te passen. Gefundeerd, fijngevoelig, to the point en ruimte gevend voor ieders eigen proces hierin.

Je zult leren wat er nodig is voor je brein om nieuwe, helpende verbindingen aan te kunnen leggen. Je zult kennis opdoen over hoe je brein werkt en merken hoe je de natuurlijke processen van je brein kunt inzetten om inzichten te krijgen en integratie en herstel te laten plaatsvinden.

Door de methode heen heeft God een centrale plek en zul je merken dat je God meer kunt betrekken in gebieden van je leven (en eventueel die van je cliënten) en hem dichterbij kan gaan ervaren. Het toepassen van IFnT zal meer herstel in je eigen leven brengen en eventueel in de levens van mensen die je begeleidt.

Je kunt je hier aanmelden voor de basisdag IFnT. Wanneer je dit hebt gedaan krijg je direct een bevestigingsmail. Een aantal dagen voor de basisdag krijg je nadere informatie over locatie en programma.

za 26 november 2022
9.30 uur – 17.00 uur
Spreker: Esther Jansen
Locatie: Harderwijk

€ 150,- (inclusief lunch)

Korting?

  • Geven anderen zich door jou op voor IFnT basisdag? Dan krijg je 10% korting op je eigen deelname kosten voor een willekeurige module. Deze korting loopt op per persoon die zich via jou opgeeft (tot 100%).
  • Echtparen krijgen 20% korting.
  • Heb je al eerder de cursus gevolgd maar wil je opgefrist worden dan krijg je 60% korting.
  • Mochten financiën een drempel vormen, schrijf ons een email.
  • Geldt het bovenstaande niet voor jou? Dan kun je bij opgaaf tot twee maanden voor de start van de cursus, 10% korting ontvangen.

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.